Інший я (2022)

Мелодрама Інший я (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серій
Премєра:
28 липня 2022
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
120 хв.

«Інший я (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Інший я (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Міцна, справжня, без заздрощів дружба головних героїнь зав'язалася ще їхні дитячі роки. 3 однокласниці всюди з'являлися разом, мали спільні інтереси і однаковий світогляд. Навіть хобі у трійці було єдине. Школярки все ділили між собою, щиро розповідаючи в деталях, докладно все один одному таємно. Радості та біди дівчинки обговорювали, радилися, і, звичайно, підтримували одна одну в будь-якій ситуації, сприймали відчай, біль та перемоги кожної як свої власні. Не всі зрілі особистості здатні на таке розуміння близьких, співчуття та співпереживання. Трійка дівчат разом мріяла про майбутнє, навчала уроки та будувала плани. Час летів непомітно. З незграбних скутих підлітків вони перетворилися на справжніх красунь, жіночних, емоційних, але завжди контролюють свою поведінку. Дівчата стають прикладом для наслідування однолітків у плані стриманості, дотримання спокійного рівного настрою, вміння триматися з гідністю, і при цьому вони відрізнялися веселою вдачею, дружелюбністю, викликаючи захоплення хлопчиків і симпатію представниць свого.

Через кілька років після випускного вечора подруги налагодили своє життя, відбулися професії і в заміжжі щасливі. Дівчата все рідше бачаться, доросле життя, робота, сім'я забирають весь час, але, як і раніше, тріо близько. Вони часто зідзвонюються, і, якщо хтось із приятельок потребує допомоги або поради, всі троє кидають поточні справи і призначають зустрічі. Успішні в кар'єрі та на особистому фронті жінки занепокоїлися, коли подружка з'явилася у кафе. Вигляд у неї був насторожуючий, хворий, вона й сама зізналася в поганому самопочутті. Дві порадниці та наперсниці зажадали від страждальниці негайної госпіталізації. Явно потрібно комплексне обстеження. Вердикт лікарів шокував і пацієнтку, і родичів, і милих серцю хворої на товаришів-жінок. Здоровий дует ламає голову над питанням. Як врятувати хвору на рак нещасну, дорогу подругу? З онкологією жарти погані. У винахідливої ​​парочки народився план.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Інший я (2022)