Посміхнися своїй долі (2022)

Мелодрама Посміхнися своїй долі (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
5 серий
Премєра:
2022
Країна:
Турция
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

«Посміхнися своїй долі (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Посміхнися своїй долі (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Драматична історія різних доль двох ключових персонажів, які колись були дуже близькими і згодом віддалилися. Малята опинилися в сирітському притулку і одразу потоваришували. Дівчата завжди і всюди з'являлися разом, незважаючи на юний вік, вони зрозуміли, що вдвох легше відбивати напади ровесників і старших хлопців. У дитячому колективі лише так і можна вижити. Опинившись в інтернаті під опікою держави, вихованці сумували, їм не вистачало тепла та ласки батьків. Дівчата згуртувалися ще міцніше, рятуючись від самотності, ділилися потаємними дівчачими секретами та мріями, завжди підтримували одна одну. Незважаючи на сувору реальність, часом жорстокість навколишнього світу героїні змогли залишитися добрими, чуйними, вміли співчувати та співчувати. Пара подружок була життєлюбною і життєрадісною всупереч труднощам існування в казенному закладі.

Однак по суті подруги були протилежностями, і в міру дорослішання взаємне нерозуміння лише зростало. Ярен мріяла про кар'єру медика, хотіла допомагати людям, і не чекала подарунків від мінливого року. Підлітком вона усвідомила, що завзятість та праця призведуть до стабільності особистої та поваги у суспільстві. Після випуску, досягнувши повноліття, шляхетна дівчина вступила до університету, навчалася на лікаря. Вона сумлінно корпіла над підручниками, чітко усвідомлюючи, що у обраній спеціальності помилка неприпустима, недбалість і неувага може бути причиною смерті пацієнта. Еда, навпаки, витрачати час і докладати зусиль, щоб здобути хоч якусь професію, не хотіла, вирішивши використати з меркантильною метою красу зовнішню і молодість.

  • 100
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Посміхнися своїй долі (2022)