Пісня життя (2016)

Мелодрама Пісня життя (2016) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
57 серій
Премєра:
9 лютого 2016
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
120 хв.

«Пісня життя (2016)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Пісня життя (2016) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Багато хто заздрив міцності дружби Байрама і Селіха. Вони познайомилися в дитячі роки, а мені багато пізніше стали називати себе братами. У будь-якій ситуації вони були разом, а для більшого згуртування чоловіки вирішили одружити власних дітей. Сварка, що випадково виникла, стала причиною розбрату, що перетворила їх на непримиренних ворогів.

Селіх залишився в селі, працюючи ковалем і перебиваючись випадковими заробітками. Його колишньому другові пощастило більше і він став заможним бізнесменом, займаючись успішним бізнесом. Одного разу вони вирішують зустрітися, щоб врегулювати старі розбіжності та здійснити давно задумані плани.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Пісня життя (2016)