Невірний 1,2 сезон (2020)

Мелодрама Невірний 1,2 сезон (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
71 серія
Премєра:
7 жовтня 2020
Країна:
Туреччина
Жанр:
трилер, драма
Тривалість:
120 хв.

«Невірний 1,2 сезон (2020)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Невірний 1,2 сезон (2020) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Головна героїня мелодраматичного серіалу "Невірний" - молода чарівна жінка-лікар Міне. Міне знає, як залишатися спокійною навіть у найскладніших ситуаціях, але ось до зради чоловіка вона явно була не готова. Життя Міне круто змінилося, коли на шарфі чоловіка Волкана вона раптом виявила чуже жіноче волосся.

Героїня не могла повірити, що надійний чоловік і прекрасний батько завів собі коханку. Жінка починає стежити за кожним кроком свого чоловіка, а допомагає їй її колега Фатіх, який раз у раз приносить нові докази зрад Волкана. Чи здогадається головна героїня, що Фатіх переслідує свої цілі в цій грі?

  • 70
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
  1. Світлана
    Хороший фільм
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Невірний 1,2 сезон (2020)