Дика троянда (2008)

Мелодрама Дика троянда (2008) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
15 серій
Премєра:
2008
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Тривалість:
80 хв.

«Дика троянда (2008)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Дика троянда (2008) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Дика троянда - це трагічна історія про кохання і зраду, що оповідає про життя Аймет. Народжена в багатій і впливовій родині, Аймет ніколи не потребувала нічого. Але коли дочка підросла, батьки вирішили видати її заміж за багатого і красивого Селіма. Однак Аймет уже покохала іншого - бідного й простого Хікмета. Не піддаючись протиставленню батьків, Аймет тікає з дому і починає нове життя разом із Хікметом.

Але замість багатства і впливу Аймет отримує бідність і невпевненість у завтрашньому дні. Вона щиро любить свого чоловіка і готова терпіти будь-які складнощі. Але все змінюється, коли Хікмета заарештовують і відводять до в'язниці. Аймет розуміє, що її чоловік - бандит. Вона готова піти на будь-які жертви, щоб визволити його з в'язниці.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Дика троянда (2008)