Повелитель чайок (2017)

Мелодрама Повелитель чайок (2017) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
22 грудня 2017
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Тривалість:
120 хв.

«Повелитель чайок (2017)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького кіно фільму Повелитель чайок (2017), який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Сюжет турецького серіалу "Повелитель чайок" розгортається навколо молодої людини, яка живе на теренах прекрасного міста Стамбула і сильно відрізняється від людей, в оточенні яких герой перебуває. З раннього віку він виділявся за рахунок своєї наївності та мрійливості, хоча для однолітків це було нехарактерно. Ставши самостійним, дорослим хлопцем, у якийсь момент він перебирається в тихий куточок землі, на морське узбережжя, де панує спокій.


Інші мешканці містечка прозвали його повелителем чайок і часом кидають у його бік косі погляди, оскільки на тлі населення він виглядає білою вороною. Чоловік живе собі на втіху, не суне носа в чужі справи і мирно веде свій побут, не наживаючи ворогів. Відразу жителі міста перестають звертати на дивака увагу. Нікого більше не дивує те, що він по кілька годин може сидіти на піску і дивитися вдалину. Колись йому наснився дивний сон, де він побачив прекрасну дівчину, появи якої тепер чекає щомиті.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі фільми » Повелитель чайок (2017)