Незнання (2019)

Мелодрама Незнання (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
13 серпня 2021
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
95 хв.

«Незнання (2019)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького кіно фільму Незнання (2019), який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Взаємини усередині сім'ї підпорядковуються складним процесам, про які можуть і не підозрювати її члени. Подружжю взагалі вдається настільки поринути у свої думки та емоції, що вони втрачають контроль за тим, як розвивається ситуація з їхньою родиною. Сельма і Сінан давно вже були одружені і почуття змінилися звичкою. Син подружжя Умут певною мірою потребував уваги з боку батьків, але тим було не до виховання. Хлопець досяг того віку, коли слід знайти заняття, що дозволяє проявити себе. Умут мав уже випускатися зі школи, а крім навчання він займався плаванням, причому виходило в нього непогано. Сельма багато часу приділяє своїй роботі, оскільки її потребують пацієнти. Сінан теж не ледарює.

На нього чекає підвищення, що не може не тішити. Обидва чоловіки знаходять велику втіху у своїх професіях. Сельма зустрічається з людиною, з якою колись навчалася. Чоловік відважує компліменти Сельме, але в її заперечення відповідає, що вона виглядає над те дзеркало. Їхня зустріч була обумовлена ​​юридичними питаннями. У Умута виникають неприємності, коли всім хлопцям на пошту почала приходити його фотографія з одним хлопцем. Фотографія вказувала на те, що Умут дотримується нетрадиційної орієнтації. Однокласники Умута не намагаються замовчати цю тему. Йому ставлять пряме запитання, чи гомосексуаліст він, але Умут ухиляє від відповіді. Ситуація в школі складається таким чином, що Умут вважає за краще втекти. Сельма і Сінан тим часом зосередили увагу на своїх труднощах, які окреслилися з більшою силою. Вони перебувають у повній розгубленості від цього, з чим доводиться зіштовхуватися їх сім'ї.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі фільми » Незнання (2019)