Шлях до самотності (2013)

Мелодрама Шлях до самотності (2013) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
13 грудня 2013
Країна:
Туреччина
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
122 хв.

«Шлях до самотності (2013)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького кіно фільму Шлях до самотності (2013), який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Турецький фільм "Шлях до самотності" розповідає історію колишнього знаменитого гітариста, який переживає кризу середнього віку. Тепер він заробляє на життя, викладаючи дітям гру на гітарі. Мехмет розлучений з дружиною і бачиться з єдиною донькою всього лише раз на тиждень. Життя головного героя змінилося, коли він закохався в дружину свого друга. Вона допомогла йому подолати кризу в особистому житті.

Раніше у Мехмета був свій гурт, і він часто гастролював країною. Але в один момент музика перестала бути для нього джерелом стабільного доходу, і він вирішив зав'язати з концертною діяльністю. Але знайти для себе нове заняття йому не вдалося.

Для людей, які зіткнулися з кризою середнього віку, онлайн-перегляд цієї турецької мелодрами російською мовою може виявитися корисним. Щоб неприємності в житті Мехмета тільки починалися: його дружина пішла, забравши з собою єдину дитину - доньку Нашид. Дівчинка навчається в спеціалізованій школі, але не розмовляє російською мовою.

Тепер Мехмет займається ремонтом гітар і вчить дітей грати на своєму музичному інструменті як приватний вчитель. Єдине, що приносить йому радість, - це зустрічі з його дочкою. Їхнє щотижневе побачення стає світлою миттю в безрадісному житті колись відомого рок-музиканта. Колишня дружина не бажає бачити Мехмета і не прагне відновити стосунки.

Тимчасовий притулок Мехмет знайшов у своїх старих друзів Орхана та Айше, які також переживають важкі часи. Їхній шлюб на межі розриву

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі фільми » Шлях до самотності (2013)