Тліюче вугілля (2016)

Мелодрама Тліюче вугілля (2016) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
13 квітня 2016
Країна:
Туреччина
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
109 хв.

«Тліюче вугілля (2016)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького кіно фільму Тліюче вугілля (2016), який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Тліюче вугілля турецький фільм дивитися онлайн російською мовою можете прямо зараз без реєстрації на ресурсі. У житті молодої жінки на ім'я Еміне всі дні заповнені наполегливою працею і турботою про хвору дитину. Еміне кравчиня, постійно шиє для ательє і приватних осіб. Якось раз в ательє Еміне зустрічає Зійю, який колись у минулому був її начальником. Вони розговорилися і Зійя дізнався, що трирічний син Еміне хворий, а чоловік поїхав до Румунії, щоб заробити грошей на операцію.

Через кілька днів Зійя дізнається, що чоловіка Еміне через нелегальну роботу заарештували в Румунії. Жінка в розпачі, час минає, і вона не знає, як вилікувати сина. Зійя одразу ж оплачує операцію дитині і бере на себе всі турботи сім'ї. Глибоко в душі Зійя давно закоханий в Еміне і дуже мріє створити з нею сім'ю і стати щасливими. Поки Зійя намагався потихеньку створити для своєї коханої особливий світ, заповнений гармонією і радістю, несподівано повертається чоловік.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі фільми » Тліюче вугілля (2016)