Все через кохання (2016)

Мелодрама Все через кохання (2016) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
29 січня 2016
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма, мелодрама
Тривалість:
104 хв.

«Все через кохання (2016)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького кіно фільму Все через кохання (2016), який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Почуття любові має величезне значення навіть у сучасному світі, але не кожному воно посміхається, а Пелін цілком навіть пощастило обзавестися коханою людиною, і вона готувалася вийти заміж у найближчому майбутньому. Молода жінка працювала касиром у магазині і цілком була задоволена своїм життям. Пелін зустрічалася з Ількером протягом трьох років, і анітрохи не сумнівалася в тому, що цей чоловік був таким, з яким би вона точно захотіла б провести все життя разом. Щоб блищати на власному весіллі дівчині доводиться влізти в чималі борги. Вона анітрохи не засмучувалася з цього приводу, адже що значили гроші проти почуттів. Ось тільки на неї чекало жорстоке розчарування. До весілля залишалося всього кілька днів, коли Пелін застала нареченого в компанії іншої жінки. Не залишалося сумнівів, що Ількер завів інтригу на стороні.

Пелін відчуває неймовірний біль від того, що була обманута. Їй хочеться забути все, що сталося, але це неможливо. На щастя, у Пелін є подруги, які готові надати їй моральну підтримку, а її вона дуже потребує. А крім подруг є і молодий чоловік, який готовий зробити з Пелін вельми сильну особу. Причому не тільки морально, а й фізично. Пелін слухається наставника, і починає займатися боксом. Вельми незвичайне захоплення, але воно цілком подобається їй. А наставник виявляється і неймовірно суворим, але завдяки йому вона і роботу отримує. Пелін відчуває себе щасливою, і прибирає зі свого життя і квартири все, що нагадує про весілля, яке не відбулося. Подруги допомагають їй продати непотрібні речі. Не забуває вона запросити пообідати і свого наставника, будучи йому вдячною за те, що той допоміг позбутися переживань. Він також радить їй створити нові спогади, щоб позбутися старих, які приносять біль.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі фільми » Все через кохання (2016)