Тактика кохання (2022)

Мелодрама Тактика кохання (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
2022-02-11
Країна:
Туреччина
Жанр:
комедія, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
97 хв.

«Тактика кохання (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького кіно фільму Тактика кохання (2022), який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Скільки художніх творів письменників та поетів за всі віки було написано про кохання, навіть складно і підрахувати. Величезна кількість праць оспівували почуття, яке поєднує серця та долі людей. Без любові деяким людям взагалі бачиться життя порожнім і позбавленим сенсу. Але час рухається вперед, змінюються люди та погляди. Те, що цінувалося багато століть тому, ризикує втратити своє значення у світі. Певною мірою цілком вірно, що відбувається перегляд суджень і переконань, адже вони можуть старіти. Але чи така ситуація з почуттям любові, все ще залишається питання неоднозначним.

Деякі люди і не намагаються шукати на нього відповіді, вважаючи, що це марна трата часу, оскільки є справи важливіші. Хтось взагалі поклався на долю, не заперечуючи ймовірності того факту, що можна і закохатися. А хтось і зовсім вирішив, що кохання себе віджило, і вірити в цей рудимент не мало жодного сенсу. Молоде покоління воліло не витрачати час на почуття, існування якого викликало безліч сумнівів. Такого світогляду дотримувалися дві людини, яким волею долі доведеться перетнутися.

Рекламний агент і дизайнер одягу насолоджувалися даністю свого життя, що проходило в атмосфері сучасних тенденцій та свободи від умовностей. Обидва не вірили у кохання. Але при цьому вони погоджуються укласти парі, в якому фігурує це почуття, що викликає недовіру. Відповідно до парі парочка докладатиме всіх зусиль, щоб привернути до себе один одного і викликати ту саму горезвісну любов. Обидва готові пустити в хід деякі хитрощі та способи, які є дієвими в інших сферах життя. А результат їх зненацька порадує.

  • 50
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі фільми » Тактика кохання (2022)