Тактика кохання 2 (2023)

Мелодрама Тактика кохання 2 (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
17 липня 2023
Країна:
Туреччина
Жанр:
комедія, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
100 хв.

«Тактика кохання 2 (2023)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького кіно фільму Тактика кохання 2 (2023), який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Турецький фільм "Тактика кохання 2" продовжить розповідь життя Керема й Асли. Дівчина несподівано усвідомила, що закохана в Керема і має намір вийти за нього заміж, тоді як молодий чоловік зробить усе можливе, щоб цього не сталося. Він має намір переконати Асли в безперспективності її намірів, але зробити це непросто. Асли помчала за коханим в аеропорт, і обох затримали співробітники поліції, мотивуючи відсутність квитків під час перетину лінії огляду, неповажне ставлення до служителів закону. Їм вдалося здобути свободу, вибачення принесені, залишається приступити до улюбленої роботи. Асли продовжує бути популярним фешн-блогером, мудрі поради якої допомагають підписникам.

Вона розкриває нюанси модний тенденцій, радить образи, розповідає про останні новини індустрії моди. Її блог обожнюють домогосподарки, які загрузли в сімейному побуті, дівчата, які прагнуть, щоб принц мрії припав до їхніх ніг, усі ті, хто хоче одягатися красиво. Асли впевнена, що кожна жінка має мати прекрасний вигляд і бути впевненою особою. Думки зухвалої блогерки не поділяє велика кількість чоловіків. Представники чоловічої аудиторії дотримуються іншої позиції, і Керем, як рекламний агент, належить до їх числа. Парочка одного разу уклала парі, результат якого був неоднозначним. Що вони придумають цього разу, щоб довести істину сказаних суджень?

  • 100
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі фільми » Тактика кохання 2 (2023)