Що це за сім'я? (2022)

Мелодрама Що це за сім'я? (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
6 жовтня 2022
Країна:
Туреччина
Жанр:
бойовик, комедія
Режисер:
Тривалість:
124 хв.

«Що це за сім'я? (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького кіно фільму Що це за сім'я? (2022), який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Турецький фільм "Що це за сім'я?" познайомить з Адемом Хабердаром, який багато років присвятив службі в органах. Чоловік був непідкупним поліцейським і завжди діяв відповідно до закону. Він любив свою роботу і вважав себе справжнім професіоналом. Щодня детективу доводилося займатися небезпечними розслідуваннями, стикатися зі злочинними угрупованнями, терористами, маніяками та ризикувати власним життям.

Одного разу Адему було доручено виконати важливе завдання: знешкодити і затримати бандитів. Однак спецоперація закінчується провалом. Після цього він був змушений покинути поліцейську дільницю і піти у відставку. Адем розумів, що тепер йому доведеться почати все з чистого аркуша і знайти для себе нове заняття. Хебердар вирішує почати свій бізнес і купує ресторан. Одночасно з цим він має намір організувати спостереження за бандою злочинців, завдяки яким йому довелося звільнитися. Злочинне угруповання займалося незаконною діяльністю недалеко від ресторану, і він був ідеальним місцем для стеження. Незабаром Адем стикається з серйозними труднощами в управлінні закладом, але на превеликий подив, до нього на допомогу приходять близькі та рідні люди.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі фільми » Що це за сім'я? (2022)