Мужде (2022)

Мелодрама Мужде (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
16 березня 2022
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
48 хв.

«Мужде (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького кіно фільму Мужде (2022), який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Турецький фільм "Мужде" розповість про непросту історію кохання овдовілої жінки. Відразу вона втратила все - дім, становище в суспільстві, бажання жити далі. Мужде не думала, що зустріч із молодим чоловіком визначить її подальше майбутнє. Хлопець припадає їй до душі, парочка починає спілкування, розуміючи, що між ними прокидається пристрасть, рівної якій обидва не відчували. Незабаром вони замислюються про спільне життя, здавалося б, іншої такої ідеальної сім'ї не буде. Успішний хірург наполягає на тому, щоб дружина ніде не працювала, він сам заробить на життя.

Дівчина не здогадувалася, що незабаром чоловік помре, а вона втратить усе, що в неї було. Зупинити руйнівний процес не зміг ніхто. Справжня трагедія відбувається в житті Мужде. Вона стає біженкою, як і молодий чоловік, з яким вона незабаром познайомиться. Сирійський біженець проявляє до Мужди знаки уваги, що змушує її заперечувати будь-який прояв любові. Вона думала, що її серце не здатне любити, але занурюється в пристрасний роман. Пара ухвалює рішення перебратися до Стамбула, почати нове життя. Обидва не замислюються про наслідки близького спілкування і незвичайного любовного роману, який спалахнув між ними.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі фільми » Мужде (2022)