Берген (2022)

Мелодрама Берген (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
4 березня 2022
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма, біографія, музика
Тривалість:
145 хв.

«Берген (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького кіно фільму Берген (2022), який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Ця дівчина знає, що вона народжена для чогось великого, але поки що це почуття не отримує бажаного виходу. Однак вона вірить, що рано чи пізно все зміниться. І незабаром доля дасть головній героїні фільму "Берген" шанс змінити себе, оточуючих і життя мільйонів людей Туреччини.

Коли Берген починає свою кар'єру, то просувається не надто швидко і впевнено. Але результат її цілком влаштовує. Незабаром Берген зустрічає чоловіка на ім'я Халіс. Обидва закохуються одне в одного, і відчувають, що сама доля звела їх разом. З цього моменту Халіс і Берген не можуть жити одне без одного. Тоді вони вирішують з'їхатися.

На самому початку між героїнею фільму "Берген" та її коханим все йде добре. Однак події кардинально змінюються після того, як Халіс починає ревнувати її до кожного чоловіка. Ситуація доходить до трагедії, коли Халіс не витримує напливу емоцій і нападає на Берген. У нападі гніву він жорстоко б'є її. Після цього Берген не витримує і вирішує піти від нього. Халіс у відповідь обливає нещасну кислотою. Берген не може жити без сцени і співу, тому починає активну реабілітацію.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі фільми » Берген (2022)