Привіт, моя прекрасна батьківщина (2019)

Мелодрама Привіт, моя прекрасна батьківщина (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
2019-10-31
Країна:
Туреччина
Жанр:
біографія, драма
Режисер:
Тривалість:
99 хв.

«Привіт, моя прекрасна батьківщина (2019)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького кіно фільму Привіт, моя прекрасна батьківщина (2019), який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Ця кінострічка була заснована на реальних подіях двох письменників. Головним персонажем є Назим Хікмет, який вирішив вирушити подорожувати Москвою. Іншим героєм стане Ахмет Юміт і буде показано його бурхливе та насичене життя, а також те, який на нього вплинув зі своєю поїздкою Назим Хікмет. Вся дія відбуватиметься у вісімдесятих роках. У невеликому турецькому містечку проживають два зовсім ще молоді письменники, які мають неймовірний талант у цьому напрямі. Вони мають заповітну мрію і їм найбільше хотілося б вирватися з провінції і здобути всесвітню славу. Письменників попереду чекатимуть дуже важкі пригоди, і вони змогли стати тими, хто є завдяки впливу епохи, в якій вони проживали.

До певного моменту головні герої навіть не підозрювали, яка величезна кількість сюрпризів їм приготувала сама доля. Назим приймає рішення і вирушає до Москви для того, щоб показати свої вірші місцевим письменникам, адже тільки від них він міг отримати оцінку своєї творчості. Його друг на ім'я Ахмет у цей момент опиняється в епіцентрі неймовірної історії, яка починає міняти його життя кардинально. Попереду чекають такі дні, які зможуть дуже сильно позначитися на долях безлічі людей. Назиму Хікмет вдалося написати такі твори, які незабаром здобули славу в усьому світі.

Ахмет почав черпати натхнення цього поета, а потім йому ще довелося рятувати своє власне життя. Незважаючи на всі труднощі, Ахмет продовжував наполегливо прагнути поставленої мети і його старання не виявилися марними. Незабаром Ахмет став відомим письменником і про нього розлетілася слава у всьому світі. Фільм "Здрастуйте, моя прекрасна батьківщина" дивитися онлайн рекомендуємо у нас у високій якості та російській озвучці.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі фільми » Привіт, моя прекрасна батьківщина (2019)