Дітлахи: Хто в домі господар (2020)

Мелодрама Дітлахи: Хто в домі господар (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
15 травня 2020
Країна:
Туреччина
Жанр:
комедія, сімейний
Режисер:
Тривалість:
85 хв.

«Дітлахи: Хто в домі господар (2020)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького кіно фільму Дітлахи: Хто в домі господар (2020), який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Турецький фільм "Дітлахи: Хто в домі господар" знайомить з Емірханом, Беркканом та Еге. Підлітки обожнюють комп'ютерні ігри, віртуальні розваги, яких вдосталь у місцевому торговому центрі. Батько одного з хлопчиків працює в будівлі охоронців. Часто Садат пускає сина з приятелями пограти, але ті мріють пробратися в торговий центр і залишитися в ньому до ранку. У цьому разі вони зможуть вгамувати пристрасть до ігор, провести час так, як їм заманеться. Одного разу Емірхан отримує можливість залишитися в центрі до ранку. Звісно, він кличе друзів, запевняючи Садата, що все буде гаразд - ніхто не дізнається про незаконне проникнення, крім того, чоловік буде на нічному чергуванні і простежить за ними.

Берккані Еге не підозрювали, які небезпечні пригоди їм доведеться пережити. Напередодні в будівлі було виставлено цінну картину, яка привернула увагу злодюжок. Вони мають намір під покровом ночі проникнути в центр і здійснити грабіж. Підлітки ні про що не здогадуються, оскільки захоплені іграми, але коли розуміють, що поруч бандити, то вирішують допомогти Садату. Вони вступлять у непросте протистояння з кримінальними елементами, щоб не допустити найгіршого розвитку подій. злодюжки знешкодили співробітників служби безпеки, але з хлопчаками доведеться непросто поборотися, адже ті влаштовують пастки і планують не відпускати грабіжників до ранку, доки не приїдуть співробітники поліції.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі фільми » Дітлахи: Хто в домі господар (2020)