Даббе 5 (2014)

Мелодрама Даббе 5 (2014) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
12 вересня 2014
Країна:
Туреччина
Жанр:
жахи
Режисер:
Тривалість:
133 хв.

«Даббе 5 (2014)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького кіно фільму Даббе 5 (2014), який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Омер і Ділек - щаслива подружня пара, яка знайшла своє щастя зовсім недавно. Але спільне життя головних героїв фільму "Даббе 5" швидко руйнується - їхнє взаємне кохання зазнає чимало випробувань, і не факт, що вони зможуть впоратися з усім, що випаде на їхню долю. Особливе місце в цьому відведено кошмарам Ділек - їй регулярно сниться, що на них нападають пекельні створіння, якими керує сам Диявол.

Водночас у снах до дівчини приходить одкровення, що ніякої небезпеки не буде в тому разі, якщо вона кине свого коханого. Доведена до відчаю жахливими снами, Ділек розповідає про все Омеру, маючи намір з ним розлучитися. Чоловік не готовий відмовлятися від свого кохання, тому переконує дружину, що разом із нею згоден пройти найважчі випробування. Вони навіть не підозрюють, що кошмари героїні незабаром втіляться в реальність і кровожерливі монстри з пекла справді почнуть своє жорстоке полювання на героїв.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі фільми » Даббе 5 (2014)