Тільки ти (2014)

Мелодрама Тільки ти (2014) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
13 березня 2014
Країна:
Туреччина
Жанр:
бойовик, драма, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
105 хв.

«Тільки ти (2014)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького кіно фільму Тільки ти (2014), який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

"Тільки ти" - це нова картина знаменитого режисера Хакана Йоната, вона повідає нам захопливу історію справжнього кохання. Один з наявних основних героїв стрічки - це юнак, якого звуть Алі, який раніше дуже захоплювався боксом. Але тут абсолютно все його життя йде колесом, і він потрапляє на стежку злочинності, через це він потрапляє на лаву підсудних і потрапляє до в'язниці.

Героїня Хазал - це молода симпатична дівчина, одного разу її життя абсолютно випадково і несподівано перетнулося з життям хлопчини Алі. Навіть не зважаючи на те, що героїня повністю сліпа, молодий Алі її дуже полюбив такою, якою вона виявилася. Дуже довго герої жили удвох і були немислимо щасливі.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі фільми » Тільки ти (2014)