Перший поцілунок (2017)

Мелодрама Перший поцілунок (2017) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
19 жовтня 2017
Країна:
Туреччина
Жанр:
мелодрама, комедія
Режисер:
Тривалість:
113 хв.

«Перший поцілунок (2017)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького кіно фільму Перший поцілунок (2017), який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Знайомство з привабливою дівчиною для чоловіка сприймається чимось приємним і бажаним. І аж ніяк не вбачається за цим знайомством якийсь підступ. Доля ж може вчинити найбільш незапланованим чином. У випадку з Хаканом те, що сталося, бачилося жорстокою грою, про що він не підозрював, коли втягувався в романтичну історію. Але до того як він потрапив у захопливу історію, чоловік вів абсолютно привільне життя. Про нього ходили чутки, як про серцеїда. Він закрутив голову чималій кількості жінок. Про те, що відчувають жінки, які спіймалися на його вудку, він навіть не замислювався. Він просто отримував задоволення від того способу життя, який вів. Пройти повз красуню він би точно не зміг. І він зустрічає чергову володарку привабливої зовнішності.

Знайомство відбулося в кафе. Хакан був вражений Бахар. Між ними зав'язалася приємна розмова, яка вказувала на те, що слід було продовжити знайомство. Хакан почувався комфортно в компанії Бахар. Молода жінка була вчителькою. Хакан був ветеринаром. Наступного дня Хакан знову зустрічає Бахар, але на його здивування, вона зовсім не пам'ятала його. Перед Бахар стояв незнайомець, який відчував стан здивування. Вона не прикидалася, не впізнавши Хакана, адже на те була серйозна причина. Після того, як Бахар потрапила в аварію, що сталася два роки тому, вона перестала запам'ятовувати події останньої доби. Дізнавшись про це, Хакан не наважується забути Бахар і продовжує битися за те, щоб вона запам'ятала його. Він упевнений, що почуття здатні вилікувати Бахар від тієї травми, що не давала змоги пам'ятати важливі деталі минулого дня. Хакан готовий закохувати в себе Бахар знову і знову.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі фільми » Перший поцілунок (2017)