Не йди (2022)

Мелодрама Не йди (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
2022-11-10
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
107 хв.

«Не йди (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького кіно фільму Не йди (2022), який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Турецький фільм "Не йди" познайомить із хлопцем на ім'я Семіху. Якось раз його раптово кинула дівчина. Він був дуже засмучений з цього приводу, адже дуже її любив. Головний герой був упевнений, що ця жінка послана йому долею, адже вважав своєю єдиною справжньою любов'ю. Однак несподіване розставання з нею ввело його в ступор. Протагоніст ніяк не міг зрозуміти, чому так сталося, адже йому було дуже добре з цією дівчиною довгий час. Їхнє розставання було дуже дивним і викликало масу запитань. Чоловік перебував у розпачі, що межував зі справжньою депресією.

Він не міг просто все забути і продовжити жити далі, адже його душа і серце вимагали дізнатися правду. Головний герой готовий був піти на будь-які вчинки, щоб докопатися до істини. Незабаром він дізнається багато шокуючих таємниць, про які раніше навіть не підозрював. Він зрозуміє про численні помилки, яких вони припустилися у своїх стосунках і про великі секрети. Він усвідомлює, що протягом дуже довгого часу багато чого просто не помічав, хоча це було дуже важливо. Минуле не відпустить його, поки він, нарешті, повністю з ним не розбереться. На чоловіка попереду чекає дуже багато дивовижних відкриттів, про які він раніше навіть і не думав.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі фільми » Не йди (2022)