Приватний урок (2022)

Мелодрама Приватний урок (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
16 грудня 2022
Країна:
Туреччина
Жанр:
мелодрама, комедія
Режисер:
Тривалість:
89 хв.

«Приватний урок (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького кіно фільму Приватний урок (2022), який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Турецький фільм "Приватний урок" розповість про симпатичну жінку на ім'я Азра. Вона народилася і виросла в бідній родині, а тому побачила багато проблем і труднощів. З малих років вона завжди хотіла отримати гідну освіту, щоб з її допомогою досягти в житті великих успіхів. Вона щиро вірила, що зможе значно поліпшити своє життя і реалізувати всі свої бажання. Однак через те, що у дівчини зовсім не було грошей, вона не змогла здобути хорошу освіту. У підсумку дівчина зрозуміла, що найголовніше в житті - це знайти стабільний і хороший заробіток, який буде тебе забезпечувати довгі роки.

У підсумку дівчина вирішила піти на обман заради досягнення своїх цілей. Вона почала видавати себе за професійного приватного репетитора. Вона була вельми талановитою людиною і швидко викликала до себе довіру. Їй вдавалося привернути до себе людей, а тому батьки з радістю відправляли своїх дітей до неї на навчання. Вона почала допомагати студентам правильно розставляти свої життєві пріоритети, щоб досягати справжніх успіхів. Дітлахи дуже її любили, адже вона була для них головним порадником і справді бажала добра і всього хорошого. Азра швидко ввійшла у смак своєї нової ролі і не збиралася зупинятися на досягнутому.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі фільми » Приватний урок (2022)