Очі змії 4 (2021)

Мелодрама Очі змії 4 (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
15 жовтня 2021
Країна:
Туреччина
Жанр:
комедія
Режисер:
Тривалість:
115 хв.

«Очі змії 4 (2021)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького кіно фільму Очі змії 4 (2021), який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Турецький фільм "Очі змії 4" розповідає про халепу, в яку потраплять Гюркан і Алтан. Молоді люди крадуть у свого боса карту розташування стародавніх скарбів, бажаючи збагатитися. Алі Капан - відомий у кримінальних колах чоловік - не пробачить того, що два молодики перейшли йому дорогу, зазіхнувши на найдорожче. Двом роздовбаям нічого не може перешкодити на шляху досягнення поставлених цілей - ні бандити, ні життєві перешкоди. Дядько Гюркана готовий на все, щоб врятувати молодих людей, а для них неприємності тільки починаються. Алтана викрадають і привозять на цвинтар, де показують вириту могилу з надгробком.

Молодий чоловік наляканий, а викрадач продовжує зберігати спокій. Білала не проймуть благання про пощаду, про те, що Алтан ще не пізнав усе життя. Лише згадка про впливових родичів змушує прислухатися до благань хлопчини, але чи буде це сигналом до пощади, чи люди бандита завершать розпочате? Пізніше Гюркану і Алтану повідомляють, що хтось із них зустрічається з дружиною боса, але ті не визнають своєї провини, а потім і зовсім заявляють, що незаймані. Алі Капан не залишав слідів своїх злочинів, про що Білал розповість жертвам, впевненим, що бандити просто наділили себе надмірними повноваженнями щодо інших людей. Саме тоді Білал запропонував викрасти карту, щоб списати з них усі гріхи, хоча спочатку Алі пропонував придбати її за 8 мільйонів доларів. Карта у хлопців, але розлучатися з нею вони не планують.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі фільми » Очі змії 4 (2021)