Давай, синку (2018)

Мелодрама Давай, синку (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
15 лютого 2018
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
112 хв.

«Давай, синку (2018)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького кіно фільму Давай, синку (2018), який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Усе своє свідоме життя Алі не міг викинути з голови мрії про спокійне сімейне життя. Він живе цими думками. Головний герой турецького фільму Давай же, Синку / Hadi Be Oglum не уявляє себе без побачень із дівчатами, освідчень у коханні та інших радощів щирих стосунків. Для Алі - це як повітря, життєва необхідність. Старання хлопця не проходять даремно. Доля вирішує зробити йому подарунок у вигляді дуже привабливої жінки, в яку Алі шалено закохується. Пара грає весілля, а через деякий час у них народжується син - Ефе. Здавалося б, ніяке горе не зможе зашкодити ідеальним стосункам у родині. Але біда підкрадається непомітно. Один моторошний випадок повністю змінює життя Алі. Його дружина потрапляє в аварію, і її не вдається врятувати. Тепер молодий тато змушений виховувати сина самостійно.

У головного героя турецького фільму Давай же, Синку / Hadi Be Oglum немає якісної освіти, впливових зв'язків і навичок, які могли б допомогти забезпечити Ефі безтурботне життя. Алі вирішує стати рибалкою. Щодня він від світанку до заходу сонця закидає сітки, сподіваючись зловити якомога більше. А щойно хлопець закінчує роботу, він щодуху мчить до свого сина, бажаючи проводити з ним весь час, що залишився. Але незважаючи на всі старання батька наповнити життя Ефе любов'ю і турботою, він не може замінити йому рідну маму. Хлопчик сильно переживає ранню втрату своєї матері, і Алі це буквально розриває зсередини. Він не в силах повернути дружину. Фільм Давай же, Синку / Hadi Be Oglum - це трагічна драма, яка притягує любителів жанру своєю непідкупністю. У картині немає місця брехні та мерзенним вчинкам. Розкриваються реальні проблеми суспільства, які більшість людей просто не помічає.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі фільми » Давай, синку (2018)