Білосніжний (2021)

Мелодрама Білосніжний (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
2021
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
120 хв.

«Білосніжний (2021)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького кіно фільму Білосніжний (2021), який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Турецький фільм "Білосніжний" розповість про Вурала, добропорядного громадянина, вихованого відповідно до законів віри, що має дружину і сина, про якого піклується належним чином. Хоча іноді чоловік надзвичайно суворий і до дитини, і тій доводиться терпіти грубість і рукоприкладство батька, але сторонні знають про те, що за хлопця є кому заступитися. Навколишні з повагою ставляться до головного героя і навіть не підозрюють, що він веде подвійне життя. Хоча така поведінка цілком типова для середовища, в якому змушений жити герой.

Нічого не віщувало змін, але несподівано коханка наполягає на тому, щоб Вурал розповів дружині та сім'ї про їхні стосунки і збирається зробити це самостійно, якщо коханий не дотримає слова. Щоб заспокоїти жінку, персонаж обіцяє зробити все, що вона хоче, але щойно нещасна повертається і, збираючись піти, стріляє їй у спину. Тепер лиходієві необхідно знайти спосіб приховати злочин, щоб уникнути арешту, а для цього бажано якомога швидше позбутися тіла.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі фільми » Білосніжний (2021)