Кохання схоже на тебе (2015)

Мелодрама Кохання схоже на тебе (2015) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
23 січня 2015
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
115 хв.

«Кохання схоже на тебе (2015)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького кіно фільму Кохання схоже на тебе (2015), який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

На берегу Эгейского моря расположен приморский город. Здесь живет наш главный герой Али. Это молодой красивый парень, который занимается рыболовством. Такая работа вполне удовлетворяет Али. Однажды в этот город приезжает девушка, которую звать Дениз. Дениз удается устроиться в кафе-мороженое. Поскольку городок небольшой, пути Али и Дениз не могли не пересечься. После знакомства, внутренняя жизнь Али начинает сильно менятТурецький фільм "Любов схожа на тебе" розповість про закохану пару Алі та Деніз. На узбережжі Егейського моря молодий чоловік почувається по-справжньому щасливою людиною. Він не багатий, зате займається улюбленою справою, яка приносить радість. З дитинства Алі рибалив із батьком і настільки полюбив це заняття, що, подорослішавши, зробив своєю професією. Весь спійманий улов чоловік зазвичай роздає людям похилого віку і тим, хто не в силах самостійно відшукати собі прожиток. Одного разу Деніз, яка мріє про безтурботне життя, переїжджає в це провінційне містечко.

Тут героїня турецького фільму "Любов схожа на тебе" влаштовується в одному з кафе продавцем морозива. Побачивши чарівну незнайомку, Алі потрапляє під її чари і втрачає голову від кохання, немов морська хвиля, що накрила його. Між парою поступово зароджуються сильні взаємні почуття. Холостяк навіть замислюється про одруження з коханою, пожертвувавши своєю свободою і незалежністю. За коханою він готовий ходити по п'ятах і носити на руках. Однак раптово Деніз починає віддалятися від свого обранця, приховуючи від нього якусь страшну таємницю і переживаючи, що про це стане відомо всім жителям провінції.ься. Он находит то, что ему нравится не меньше его работы...

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі фільми » Кохання схоже на тебе (2015)