Діти довірені тобі (2018)

Мелодрама Діти довірені тобі (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
23 березня 2018
Країна:
Туреччина
Жанр:
жахи, фентезі, трилер, драма, детектив
Режисер:
Тривалість:
105 хв.

«Діти довірені тобі (2018)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького кіно фільму Діти довірені тобі (2018), який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Режисер фільму Чаган Ирмак каже: "Якщо одним дотиком людину можна і зцілити, і поранити, то можливо побудувати прекрасніший світ". Головний герой фільму - Керем, роль якого виконує Енгін Акюрек, працює декоратором, у нього спокійне налагоджене життя, кохана жінка, вони готуються до весілля.

Але одного разу весь його світ вмить руйнується - вони потрапляють в автокатастрофу. Керем виживає, а його наречена ні. Він впадає в депресію, у пошуках спокою приїжджає в маленьке село. Однак там починають відбуватися дивні речі, Керем ночами чує дитячі голоси, які благають про допомогу...

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі фільми » Діти довірені тобі (2018)