Мабуть, це рай (2019)

Мелодрама Мабуть, це рай (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
24 травня 2019
Країна:
Франція, Катар, Німеччина, Канада, Туреччина, Палестина
Жанр:
драма, комедія
Режисер:
Тривалість:
102 хв.

«Мабуть, це рай (2019)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького кіно фільму Мабуть, це рай (2019), який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Режисер Сулейман родом із Назарету. Палестинець прямує до Парижа, потім до Нью-Йорка, але не святкувати подорож його мета. Чоловік поставив собі завдання знайти фінансування для фільму. На жаль, більшість продюсерів хочуть зрозумілих і перспективних проєктів. А ідеї Сулеймана немов ширяють над мистецтвом, його історія про конфлікт країн могла трапитися в будь-яких інших, у ній бракує місцевого колориту.

І де б він не опинився, він немов залишається в Палестині. Впізнавані типажі та сценки, спільні проблеми та схожі рішення змушують Сулеймана заново замислитися: а де ж починається і закінчується батьківщина? Адже якщо він скрізь знаходить риси Палестини, отже, весь світ, як вона? Сулейман шукає ідентичність, намагається відчути національне коріння, але розуміє, наскільки умовні кордони між людьми.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі фільми » Мабуть, це рай (2019)