Побачиш уві сні (2023)

Мелодрама Побачиш уві сні (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
3 лютого 2023
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма, мелодрама, комедія
Тривалість:
90 хв.

«Побачиш уві сні (2023)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького кіно фільму Побачиш уві сні (2023), який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Турецький серіал "Побачиш уві сні" - це історія про кохання, зраду та самопізнання, що відбувається в дійсності та у світі снів. Головною героїнею є Айлін, молода і талановита фотографеса, яка проживає в Стамбулі зі своїм чоловіком Емре. Але одного дня, коли Айлін отримує замовлення на фотосесію в Анкарі, вона розуміє, що вже не відчуває до Емре таких сильних почуттів, як раніше. В Анкарі Айлін знайомиться з Кенаном, красивим і загадковим чоловіком, який захоплює її у свій світ, повний пригод і романтики.

Айлін і Кенан починають свою пристрасну любовну історію, але незабаром Айлін розуміє, що Кенан приховує від неї таємницю. Спочатку Айлін намагається пробачити Кенана і продовжити їхні стосунки, але події починають розвиватися не за планом, і Айлін виявляється втягнутою в небезпечну гру, яка не тільки ставить під загрозу її стосунки з Кенаном, а й загрожує її життю. Одного разу Айлін починає бачити уві сні попередження від свого майбутнього "Я", яке намагається запобігти її помилкам. Ці сни виявляються ключем до розгадки таємниці Кенана і допомагають Айлін знайти справжнє щастя.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі фільми » Побачиш уві сні (2023)