Коли я помру (2020)

Мелодрама Коли я помру (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
22 листопада 2020
Країна:
Туреччина, США, Німеччина
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
97 хв.

«Коли я помру (2020)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького кіно фільму Коли я помру (2020), який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Турецький фільм "Коли я помру" знайомить з початківцем-репером Фахмі. Молодий чоловік проживає в найнеблагополучнішому районі Стамбула - нетрях Карачинар. З дитинства він бачив злидні, знав, що таке голод, поневіряння, тому не хотів для себе такого майбутнього. Заняття музикою допомагають забути про неприємності, творчій особистості пророкують чудове майбутнє, вона не повинна повторити долю наркоманів і повій, які її оточують. Фахмі не обирав такого життя, він вільний сам вирішувати свою долю, але волею випадку він пробує дешевий наркотик бонсай. Тяга виявляється настільки сильною, що він не може подолати потребу не вживати наркотик знову і знову.

Під загрозою подальше майбутнє, спілкування з професійним ді-джеєм, з яким він познайомився випадково. Той допомагав у розвитку кар'єри, але не збирається дивитися, як Фахмі губить своє життя, перетворюючи мрії на нездійсненні, а кар'єру на руйнацію. Сам головний герой винен у тому, що його кар'єра не складається, поступово руйнуючи все створене раніше дощенту. 19-ти річний хлопець не відразу розуміє, що йому бажають кращого. У нових стосунках кожен знаходить найкраще, відкриває незвідані сторони життя. Любов сприяє зціленню, але чи зможе вона побороти згубну залежність від заборонених речовин? Хлопці думали, що непереможні, їхні стосунки швидко перетворилися на токсичні, а згодом обидва скочуються у прірву пристрастей, не маючи сил зупинитися.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі фільми » Коли я помру (2020)