Як Асли (2019)

Мелодрама Як Асли (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
25 січня 2019
Країна:
Туреччина
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
96 хв.

«Як Асли (2019)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького кіно фільму Як Асли (2019), який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Як Асли / Asli Gibidir турецький фільм російською мовою романтична комедія новинка на сайті. Головна героїня фільму Як Асли / Asli Gibidir дивитися онлайн Асли дівчина цілеспрямована, прекрасно знає чого домагатися в житті, чарівна, весела, дуже красива і трохи романтична, як і всі юні створіння її віку. Ось якраз таки в питанні цілей у житті виникла розбіжність у сім'ї між Асли та її батьками. Батьки навчені досвідом, більш обізнані з життям, упевнені, що їхня донька обов'язково повинна вибрати приземлену професію, типу бухгалтера або економіста, в крайньому разі.

Але мрії Асли абсолютно різняться з тим, ким хочуть бачити її мати з батьком. Асли ще з дитинства мріє стати акторкою, блищати на сцені, брати участь у різних спектаклях. Але на жаль, батьки ентузіазм доньки не тільки не підтримали, а й категорично заборонили їй навіть думати про таку дурницю, як акторство. Тільки сцени не вистачало їм у житті.

Асли була змушена послухатися предків і вступила до університету за їхнім вибором. Але не минуло й кількох місяців, як зрозуміла, що вчинила дурість - не її все це. Тоді Асли вступила до консерваторії. Коли батьки дізналися про це, то навідріз відмовилися оплачувати навчання доньки. Асли не залишалося нічого окрім як влаштуватися на роботу дублера до театру і вчитися. Ось тут вона і зустріла своє перше кохання.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі фільми » Як Асли (2019)