Змусь мене повірити (2023)

Мелодрама Змусь мене повірити (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
7 липня 2023
Країна:
Туреччина
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
140 хв.

«Змусь мене повірити (2023)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького кіно фільму Змусь мене повірити (2023), який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Турецький фільм "Змусь мене повірити" розповість любовну історію, яка починалася з милої дитячої дружби. Хлопці проживали по сусідству і багато спілкувалися. Сехра і Деніз завжди придумували цікаві розваги. У юнацькому віці з'являється легка закоханість, яка супроводжувалася не тільки приємними моментами, але також і взаємними докорами. Родичі спостерігали за розвитком стосунків і хотіли бачити нащадків разом.

Шляхи молодих людей розходяться, всупереч очікуванням. Вони вирішили реалізувати важливі плани, не обмежуючи власну свободу. Герої, що подорослішали, досягли певних результатів, проте не зустріли других половинок. Ця проблема не дає спокою бабусям. Улюблені онуки заслуговують бути щасливими. Вони зобов'язані створити сім'ю і гідно продовжити рід. Якщо хлопця і дівчину не підштовхнути назустріч, то пройдуть роки до прийняття важливого рішення. Старенькі детально обговорили деталі майбутньої операції. Літні родички зуміли організувати побачення. Варто було хлопцям зустрітися поглядами, як давні почуття повернули дивовижний стан і багаторазово посилили любовне почуття. Добре б не згадувати про старі образи.

  • 90
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі фільми » Змусь мене повірити (2023)