Сестри (2019)

Мелодрама Сестри (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
11 лютого 2019
Країна:
Туреччина, Німеччина, Нідерланди, Греція
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
108 хв.

«Сестри (2019)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького кіно фільму Сестри (2019), який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Нащадкам Шевкета не щастить. Його старша дочка Рейхан пішла працювати покоївкою. Однак з огляду на те що в школі їй про контрацептиви не розповідали, вона незабаром завагітніла і була змушена екстрено вийти заміж у двадцять років. Шістнадцятирічна Нурхан почала працювати нянею, проте з нею теж трапилася біда. Вона вихована в консервативних традиціях, де фізичні покарання - звичайна річ.

У підсумку вона застосувала це щодо хлопчика, про якого її найняли піклуватися. Батьки дитини це не оцінили. Молодша дочка Шевкета, Хавва, у тринадцять вчитися самостійності. Однак і їй теж не пощастить...

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі фільми » Сестри (2019)