Крихкі життя (2021)

«Крихкі життя (2021)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького кіно фільму Крихкі життя (2021), який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Досить багатий чоловік їхав нічними вулицями міста. На шляху з'явився жебрак зі сміттям і пан за кермом грізно гукнув на того. Той не став обурюватись і пішов своїм шляхом. У чоловіка, який здавався неймовірно жебраком, були гроші, хіба що на проведення життєво важливої ​​хірургічної операції. Йому була потрібна пересадка нирки. Перебуваючи у лікарні, він звернув увагу на жінку з маленьким хлопчиком. Дитині було погано, і жінка заливалася сльозами. На ранок Мехмету полегшало і він, як ні в чому не бувало, вийшов на вулицю, де на нього вже чекали безпритульні, що просили грошей. Давши пацанам грошей на дрібні витрати, Мехмет вирушив працювати.

Працював він на складі сміття. Якось у купі сміття у своєму величезному мішку Мехмет виявляє заляканого хлопчика. Нарешті малюк Алі розговорився і розповів Мехмету про те, що батька в нього немає, а мати сама засунула його в мішок. На ногах хлопчика були синці. Мехмет здогадався, що вітчим бив Алі. Мехмет розповідає Гонзі про те, що знайшов дитину і той радить відвести малюка до поліцейської дільниці. Мехмет переживає за долю дитини, адже її рідна мати покинула.

Випадково Мехмет зустрічає жінку, яку бачив у лікарні з дитиною та поцікавився станом її сина. Жінка воліла втекти, а не давати відповіді на поставлене їй запитання. Мехмет береться піклуватися про дитину. Алі намагалася забрати якась жінка, через що Мехмет накинувся з кулаками на Гонзі, якого попросив доглянути малюка. А коли малюк трохи звик до того, що Мехмет став йому близькою людиною, чоловік починає вчити дитину особливостям своєї роботи, щоб той міг надалі заробити собі на шматок хліба.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі фільми » Крихкі життя (2021)