Чудо в камері №7 (2019)

«Чудо в камері №7 (2019)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького кіно фільму Чудо в камері №7 (2019), який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Мемо був дорослою людиною, але тільки на вигляд, а ось інтелект і світогляд у нього відповідали рівню шестирічної дитини. Проживав цей чоловік у будівлі, що зазнала ветхості, а ось самотнім він не був, бо була у нього дочка Ова. Мемо дуже любив свою дочку і хотів порадувати її подарунком, про який вона мріяла, і то був рюкзак. І такий був у продажу, причому він був останнім і купує його комісар поліції. На ґрунті цього між Мемо та комісаром виникає конфлікт. Те, що сталося, залишило неприємний осад у душі Мемо. А за деякий час дочка комісара, катаючись на льоду, падає, і удар припадає на потиличну ділянку.

Мемо побачив дівчинку, що лежала непритомна на льоду, і почав допомагати їй. У цей час випадковий перехожий не зрозумів, що відбувається і звинуватив Мемо у пристаннях до дівчинки. На Мемо лягають жахливі звинувачення у спробі згвалтування особи, яка не досягла повноліття, а також викрадення та вбивства. Поліцейські вирішують використати факт інвалідності затриманого, щоб змусити Мемо погодитися з обвинуваченнями, що висуваються проти нього.

А ось доказів проти Мемо і немає, але це не береться до уваги. Після виконання відповідних процедур Мемо був поміщений у сьому камеру, де перебували найжорстокіші в'язні. Мемо доводиться зазнати чимало випробувань, але його товариші по камері змогли розібратися в тому, що він невинна і абсолютно наївна людина. І наглядач вірить у невинність Мемо, і вирішує взяти опіку над Овою. Комісар поліції загрожує Мемо заподіяти шкоду Ове і тому нічого не залишається, як визнати свою провину у вбивстві дівчинки, через що його засуджують до страти.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі фільми » Чудо в камері №7 (2019)