Палаючі дні (2022)

Мелодрама Палаючі дні (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
23 травня 2022
Країна:
Туреччина, Франція, Німеччина, Нідерланди, Греція, Хорватія
Жанр:
трилер, драма
Режисер:
Тривалість:
129 хв.

«Палаючі дні (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького кіно фільму Палаючі дні (2022), який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Турецький серіал "Палаючі дні" розповість про Емру - молодого чоловіка, який отримав посаду прокурора в Яникларі, одному з провінційних міст Туреччини. Він сповнений амбітних прагнень досягти успіху у своїй кар'єрі та навести лад у місці призначення. Однак практично відразу все починає відбуватися шкереберть. Місто, куди прибув новий прокурор, серйозно постраждало від посухи. Зокрема, велику небезпеку становлять провали ґрунту, що періодично виникають, через що під землю йдуть цілі будівлі.

Крім того, тут склалася місцева еліта на чолі з мером міста Селімом, яка встановила свої правила, не надто схожі на верховенство закону. Новопризначеного прокурора сприймають із прохолодою. Суддя намагається делікатно попередити його про ситуацію, але герой ставиться до цього попередження недостатньо серйозно. Натомість, коли він розпочинає рішучі дії, місцеві представники влади постійно вставляють палиці в колеса і прагнуть зупинити будь-що-будь. У результаті виникає протистояння, де правоохоронець опиняється практично на самоті.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі фільми » Палаючі дні (2022)