Війна невісток (2020)

Мелодрама Війна невісток (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
30 січня 2020
Країна:
Туреччина
Жанр:
комедія, сімейний
Режисер:
Тривалість:
118 хв.

«Війна невісток (2020)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького кіно фільму Війна невісток (2020), який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Зі Стамбула в Ризі прибула родина нареченого. Сам він із батьками добирався машиною, а ось його брат Селім із дружиною Султан вважали за краще летіти літаком. Перша невістка демонструвала батькам потенційної нареченої те, як її любить і балує свекруха. Батьки дівчини, до якої прибули близькі Фатіха, трохи здивувалися від того, як поводиться Султан. А ось прибути не зміг третій брат Явуз і зателефонував близьким, щоб дізнатися, чи огидний батько Гізем віддав свою дочку. Сестра Гізем вважає, що вона не порозуміється з зарозумілою Султан.

Огидна поведінка і хвастощі Султан першого ж вечора виповзають назовні. Обвішана золотом перша невістка принижує Гізем та її сестру. Весілля відбулося і Гізем увійшла в сім'ю, а вранці до молодят завітала Султан, щоб принести частування, але насправді вона прагнула принизити невістку, розкритикувати куплені ними меблі та фотографії. Зіпсувавши настрій Гізем, Султан запрошує на вечерю у свій будинок парочку, повідомивши, що це буде лише скромний захід.

Гізем не хоче повідомити чоловіка про те, що відбувається між нею і Султан, щоб не засмучувати його. На тлі шикарно одягненої Султан, скромна Гізем виглядає сумно, а стіл у невістки ломиться від страв, при тому, що вона повідомила, що будуть лише макарони подані. Також за столом були присутні батьки Селіма та Фатіха, і свекруха поділилася враженням знайомих та друзів з приводу краси другої невістки, що розлютило Султан. Гізем називає свекруху матір'ю, і та натішитися не може на другу невістку. Султан усіма засобами намагається звернути увагу на себе. А далі між Султан та Гізем починається справжня війна і друга невістка не збирається здаватися.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі фільми » Війна невісток (2020)