Не турбувати / Ніч з Айзеком (2023)

Мелодрама Не турбувати / Ніч з Айзеком (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
29 вересня 2023
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма, комедІя
Режисер:
Тривалість:
114 хв.

«Не турбувати / Ніч з Айзеком (2023)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького кіно фільму Не турбувати / Ніч з Айзеком (2023), який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Пропрацювавши більшу частину свого життя офіціантом на поромах, Айзек перебуває в сум'ятті, коли втрачає роботу через пандемію COVID-19. Він мріє одного разу повернутися в море, але змушений влаштуватися на роботу в готель і працювати в нічні зміни, піклуючись про постояльців.

Айзек дуже серйозно працює над кожним дорученням клієнтів готелю, проте йому складно догодити важким і своєрідним людям, які часто ставляться до нього зі зневагою. Те, що мало б стати тихою та спокійною роботою, швидко перетворюється для Айзека на непростий і токсичний досвід.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі фільми » Не турбувати / Ніч з Айзеком (2023)