10 днів поганої людини (2023)

Мелодрама 10 днів поганої людини (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
18 серпня 2023
Країна:
Туреччина
Жанр:
трилер, драма, кримінал, детектив
Режисер:
Тривалість:
123 хв.

«10 днів поганої людини (2023)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького кіно фільму 10 днів поганої людини (2023), який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Садік Демір - виснажений приватний детектив, який повинен вийти на слід Ферхата Гонена, щоб погасити борг перед безпринципним босом злочинного угруповання. У процесі роботи над складною справою Садік береться до нового розслідування: вбита горем Букет Косеоглу доручає детективу знайти вбивцю її дядька Хасмета.

З головою занурившись у роботу, Демір змушений копатися в багнюці, з'ясовуючи подробиці про зникнення Ферхата й убивство Гасмета, але невдовзі він раптово стикається з непереборними труднощами, які заводять обидва розслідування в глухий кут...

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі фільми » 10 днів поганої людини (2023)