Аммар: Замовлення джина (2014)

Мелодрама Аммар: Замовлення джина (2014) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
21 березня 2014
Країна:
Туреччина
Жанр:
жахи
Режисер:
Тривалість:
81 хв.

«Аммар: Замовлення джина (2014)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького кіно фільму Аммар: Замовлення джина (2014), який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Страшні сни долали змученого чоловіка. І в одну з ночей він знову прокинувся від жаху, що наснився, після чого влаштувався за письмовим столом, начитуючи на диктофон пережиті емоції. Він перестав визначати межу, що пролягала між реальністю і сном. І він знав тільки одне, що вони перебували завжди поруч із ним. Чоловік ішов вулицею, а його немов переслідувала літня жінка. Обличчя ж оточуючих людей були всі суцільно вкриті якоюсь сіткою кровоносних судин і справляли лякаюче враження. Кожен звук діяв йому на нерви. І жінка в роках, що стояла навпроти нього, лякала все сильніше. Страх сковував його сильніше і сильніше. Здавалося, що його оточує суцільна нечисть. Не витримавши напруги, він зробив постріл собі в голову, покінчивши з тим жахом, що не відпускав його. Феріді здавалося, що вона застудилася й астма посилювалася.

Сіма спала безпробудно, а Кемаль та їхні друзі вже були в дорозі. Сіма намагалася заспокоїти Феріде, щоб та не ревнувала Кемаля до однієї доволі розкутої і вродливої дівчини. Але коли Кемаль приїхав, Феріде побачила суперницю, яка сиділа на передньому пасажирському сидінні. Присутність Джаман діяла на нерви Феріде. Коли компанія дорогою заїхала в магазин, дівчина озвучила свої претензії Кемалю. Несподівано Феріде відчула себе погано. Сховавшись у вбиральні, Джаман здійснює деякі дії з фотографією суперниці. Дорогою перед машиною молодих людей пройшла похоронна процесія. На хлопців чекала ще одна не дуже приємна зустріч із чоловіком, на обличчі якого було щось відразливе. Вікенд, який хлопці бажали провести в заміському будинку, перетворюється на непідробний жах, у якому без жертв справа не обходиться.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі фільми » Аммар: Замовлення джина (2014)