Сутність (2022)

Мелодрама Сутність (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
18 лютого 2022
Країна:
Туреччина
Жанр:
жахи
Режисер:
Тривалість:
96 хв.

«Сутність (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького кіно фільму Сутність (2022), який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Моторошні події можуть відбуватися, причому ніякі відомі науці закони не можуть дати їм зрозумілого пояснення. Паранормальні явища постійно виявляються в різних куточках світу. У деяких випадках вони стають смертельно небезпечними людям, які не мають уявлення, з чим зіткнулися і тому припускаються помилок. А якщо людина охоплена страхом, то більше їй складніше зрозуміти, що робити і як уникнути смертельної загрози. І чим далі від цивілізації знаходиться місце, де відбувається щось паранормальне, тим вищий шанс того, що люди зазнають страху та забобонів, не зумівши вчасно розібратися з причиною та наслідками того, з чим доводиться стикатися.

Так сталося і з однією сім'єю, яка проживала у Мардіні. Це містечко розташовувалося на південному сході Анатолії. Місцевість тут була красива природою, але людям доводилося звертатися не до наукових відкриттів, а до помилок, вірувань і забобонів, що тяглися з давніх-давен. Досить дорослий чоловік починає мучитися питанням, що має психологічний характер, але в його випадку розуміння того, ким він є, носить і інше підґрунтя. Він охоплений страхом через те, що в будинку відбувається щось моторошне, що не піддається жодним поясненням. Близькі здаються йому не людьми, а якимись моторошними істотами.

Але не тільки він один страждає від кошмарів. Юна дівчина бачить страшні сцени, які відбуваються, начебто наяву. Мати намагається заспокоїти дочку, але незабаром ситуація в будинку досягне апогею. Навіть людина, яка володіла пізнаннями в заклинаннях, нічим не змогла допомогти чоловікові, що страждав, що загруз у стані відірваності від реальності, страху і жаху. Понівечені обличчя жінок вказували йому на те, що якась сутність захопила їх тіла, але і йому загрожує небезпека. А він не має сил боротися зі злом у такому його прояві.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі фільми » Сутність (2022)