Будиночок на щастя 4 сезон (2023)

Мелодрама Будиночок на щастя 4 сезон (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
32 серії
Премєра:
2023
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

«Будиночок на щастя 4 сезон (2023)»:

Бізнесмену Максу набридла нескінченна гонитва за успіхом і грошима у великому місті. Ризикований чоловік раптово взяв, та й переїхав у маленьке, але веселе селище Сеньківка. І взяв із собою дружину Машу, яку такий поворот подій зовсім не обрадував. Дівчина звикла у вільний час ходити на шопінг або на косметичні процедури. Але аж ніяк не копатися в городі. Придатний контент для сторіс тут навряд чи знайдеш. Подружжя стикається з безліччю проблем життя за містом: від відсутності торгових центрів до повільного мобільного інтернету. Чоловік наполягає, що повертатися в мегаполіс не варто. Дружина намагається сперечатися.

Сімейна пара дедалі частіше свариться, і у стосунках молодої сім'ї починається глибока криза. Для оточуючих вони виглядали мало не інопланетними істотами: дивними і такими, що не вміють самостійно орієнтуватися в місцевих порядках. Добре хоч новоселам попалися доброзичливі сусіди, які познайомилися з Максом і Машею та допомогли освоїти правила сільського життя. І ось, пригоди неймовірної четвірки з Сеньківки тривають. Доля підготувала для них чимало кумедних ситуацій і випробувань. Чи звикнуть міські до суворих умов?

  • 100
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Українські серіали » Будиночок на щастя 4 сезон (2023)