Будиночок на щастя 1 сезон (2018) всі серії

Мелодрама Будиночок на щастя 1 сезон (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серій
Премєра:
16 жовтня 2018
Країна:
Україна
Жанр:
комедія
Тривалість:
29 хв.

Серіал комедія «Будиночок на щастя 1 сезон (2018)»:

У серіалі "Будиночок на щастя" міські жителі відрізняються від селян своєю поведінкою в суспільстві і звичками. Потрапляючи в село, де всі знають один одного в обличчя, допомагають в складних ситуаціях або навіть беззлобно по-сусідськи перемивають оточуючим "кісточки", городяни не перестають дивуватися.

Адже в своєму середовищі через затори і поспіху, їм ніколи озиратися по сторонах, багато чого залишається за бортом. Молода сімейна пара вирішила одного разу залишити галасливе, кудись поспішає місто, і перебратися в сільську місцевість. Маша і Макс намір організувати там страусину ферму, не здогадуючись про перешкоди і курйози, з якими їм доведеться зіткнутися завдяки новим сусідам.

Серіал Будиночок на щастя 1 сезон (2018) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серій

Дивитися серіал «Будиночок на щастя 1 сезон (2018)» онлайн всі серії

  • 60
Ви легально дивіться серіал Будиночок на щастя 1 сезон (2018) 16 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Будиночок на щастя 1 сезон (2018) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Будиночок на щастя 1 сезон (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Будиночок на щастя 1 сезон (2018)