Будиночок на щастя 3 (2022) всі серії

Мелодрама Будиночок на щастя 3 (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
32 серії
Премєра:
7 лютого 2022
Країна:
Україна
Жанр:
комедія
Тривалість:
45 хв.

Серіал комедія «Будиночок на щастя 3 (2022)»:

Бізнесмена Максима виводив із себе шалений темп життя великого міста. Через це підприємець разом з дружиною переїжджає в селище Сеньківка, де на сімейство чекають незабутні пригоди. Такий розвиток подій не сподобався дружині героя Маші. Вона завжди любила шопінг та дозвілля в салоні краси, але ніяк не копатися в грядках. Подружжю з міста доведеться зіткнутися з безліччю труднощів життя на селі: від відсутності елементарних гігієнічних зручностей і супермаркетів до повільно інтернету і неможливості прикупити модні обновки.

У результаті сімейної пари починається криза відносин. Вася і Люба, що живуть по сусідству, вирішують познайомитися з міськими, які в цих краях виглядають дивно, ніби інопланетні істоти. Пара з села допоможе Максу та Маші облаштуватись тут та зрозуміти правила побутового та громадського устрою на селі. Історія неймовірної четвірки із Сеньківки продовжується. Не обійдеться без курйозних, небезпечних та форс-мажорних ситуацій. Як складатимуться взаємини чоловіка та дружини, які перебралися сюди з міських умов? Чи принесе їм життя у селищі довгоочікуване щастя? Які проблеми чекають на Василя та Любов?

Серіал Будиночок на щастя 3 (2022) 1-29, 30, 31, 32 серія дивитися онлайн всі серії підрят 32 серії

Дивитися серіал «Будиночок на щастя 3 (2022)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Будиночок на щастя 3 (2022) 32 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Будиночок на щастя 3 (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Будиночок на щастя 3 (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Будиночок на щастя 3 (2022)