Полювання на кабана (2022) всі серії

Мелодрама Полювання на кабана (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
2022
Країна:
Корея Южная
Жанр:
детектив, криминал, триллер
Режисер:
Тривалість:
69 мин.

Серіал детектив, криминал, триллер «Полювання на кабана (2022)»:

Він Су разом зі своєю дружиною та сином старшокласником живе у селі, працює на полі та не має великого достатку. Коли він виграє в лотереї велику суму грошей, головному герою здається, що все зміниться на краще.

Тим часом у селі з'являється кабан, що псує посіви мешканців. Оголосивши на нього полювання, чоловіки вирушають у ліс. Саме там із Ен Су відбувається трагічна випадковість, що перевернула все його життя.

Серіал Полювання на кабана (2022) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Полювання на кабана (2022)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Полювання на кабана (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Полювання на кабана (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Полювання на кабана (2022)