Будиночок на щастя 2 сезон (2019) всі серії

Мелодрама Будиночок на щастя 2 сезон (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
22 октября 2019
Країна:
Украина
Жанр:
комедия
Тривалість:
29 мин.

Серіал комедия «Будиночок на щастя 2 сезон (2019)»:

Другий сезон комедійного серіалу, продовжує розповідати історію подружньої пари, яка переїжджає з гучною і гламурної столиці в тиху і віддалену провінцію. Все б нічого, якби не йшлося про мрійника-підприємця Макса і його дружині столичної світської левиці Марії. Маша взагалі складно представляла себе в сільських реаліях, а побачене нею в селі Сеньківка і зовсім вразило уяву. Чим вона буде займатися тут? Гусей і качок зачаровувати в брендових і дизайнерських нарядах ?!

Але молодий чоловік був налаштований досить оптимістично і вірив в успіх свого нового підприємства. Він придбав на периферії страусину ферму і збирається серйозно зайнятися її розвитком. Тим часом розчарована дружина нудьгує, тужить і рветься назад до Києва, де життя кипить і вирує: раунди, покази мод, вечірки, подружки. А що тут? Але коханий вмовляє набратися терпіння. Новоприбулим фермерам допомагають добродушні сусіди - Василь і його половина Люба. Але як відомо добрі справи не залишаються безкарними. Адже одну і ту ж ситуацію місцеві жителі і городяни сприймають зовсім по-різному. Все це породжує купу непорозумінь, непорозумінь, смішних і каверзних ситуацій.

Серіал Будиночок на щастя 2 сезон (2019) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Будиночок на щастя 2 сезон (2019)» онлайн всі серії

  • 80
Ви легально дивіться серіал Будиночок на щастя 2 сезон (2019) 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Будиночок на щастя 2 сезон (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Будиночок на щастя 2 сезон (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
  1. Костюк Віра Ігорівна
    Покажіть фільм,він класний!
MDRAMY.com » Серіали » Будиночок на щастя 2 сезон (2019)