Смарагдовий фенікс (2020)

Мелодрама Смарагдовий фенікс (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
26 серій
Премєра:
25 січня 2020
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Тривалість:
120 хв.

«Смарагдовий фенікс (2020)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Смарагдовий фенікс (2020) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Зюмрюд - молода симпатична дівчина, яка виросла в бідній родині з провінційного містечка. Її батьки та ще тисячі місцевих жителів працюють на місцевому підприємстві Деміркан. Зюмрюд працює в їдальні цього ж підприємства. Один із керівників Деміркан Аділь закохався в дівчину і хотів би бачити її своєю дружиною. Зюмрюд подобаються залицяння багатого бізнесмена, але вона ніяк не може сказати йому заповітне "так", адже на серці у дівчини глибока рана з минулого, яка ще не встигла затягнутися.

У недалекому минулому у Зюмрюд був молодий чоловік. Вони дуже кохали одне одного, але тут раптово в Сирії почалася війна і її хлопець поїхав. Незабаром дівчині прийшла похоронка.

Мати Зюмрюд, яка добряче втомилася від злиднів, щосили намагається змусити дочку погодитися на шлюб із бізнесменом. Але у Зюмрюд своя позиція, яку вона стійко відстоює. У якийсь момент під тиском головна героїня здається і виходить заміж за Аділя. Хто ж міг подумати, що весілля молодих закінчиться трагічною подією. Бізнесмена Аділя вбиває кухар їдальні, в якій працює Зюмрюд. Закоханий хлопець, впавши у відчай, вирішив убити свого конкурента. Молода Зюмрюд, яка не встигла стати дружиною, в одну мить перетворилася на вдову.

  • 100
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Смарагдовий фенікс (2020)