Добро (2022)

Мелодрама Добро (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
29 апреля 2022
Країна:
Турция
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
120 мин.

«Добро (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Добро (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Взаємини основних персонажів почалися над романтичної обстановці. Вона володіла власним бізнесом, він був лише найманим службовцем у її фірмі. Непомітно начальниця та співробітник із різних соціальних верств полюбили взаємно. Справа призвела до одруження. Новоявлена ​​дружина пурхає від щастя, змінюється до невпізнання. Тепер суворий бос м'який з підлеглими, лояльний до їхніх недоліків, полюбивши все біле світло. Незабаром після весілля у сімейної пари народилися дві чарівні дитини. Нелісхан материнство пішло на користь, вона розцвіла. Засмучує лише одна обставина: її батько не злюбила зятя-бідняка, щиро думає, що Мурат недостойний її розумниці-дочки.

Однак до онуків бабуся прив'язалася, заради них терпить нелюбого родича, плекаючи надію, що вони виростуть розумними та розважливими. Адже діти повинні рости в повній сім'ї, і як би там не було ненависний чоловік дочки, доводиться рідним батьком хлопці, причому дбайливим і люблячим. Теща дуже намагається приховувати свою ненависть і злість, хоч це і дається насилу. Бізнес-леді легко, радісно, ​​із задоволенням займається справами корпорації разом з благовірним. Подружжя живе у мирі та злагоді ось уже протягом більше десятка років, поки поруч із їхнім будинком не придбала житла давня приятелька ділової жінки. З її появою в ідеальній родині героїв відбувається розкол. Чоловік змінив другу половинку з її ж подругою, підприємниці стає відомо про це. Віддана, підло ошукана одночасно двома близькими, значущими для неї людьми особа, замишляє жорстоку помсту.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Добро (2022)