Золото (2022) всі серії

Серіал трилер, детектив «Золото (2022)»:

У двадцятиоднолітнього учня МДУ Гоші Ожегова настає важкий період освіти. Для офіційного закінчення факультету та отримання диплома студенту необхідно проходити трудову практику на посаді геологорозвідника у великій корпорації «Алай золото». Стажування відбудеться в малодослідженій та віддаленій від міст східносибірській глушині. Героя прямують до села Коломаха. Тут він став очевидцем убивства свого куратора. Через смерть геолога фірма припинила роботи на даній території.

У Ожегова після цього з'явилися два варіанти. Перший – повертатися до столиці, залишитися без диплома геолога та розпочати життя з чистого аркуша. Другий – не їхати з Коломахи, придумати та реалізувати проект, який би влаштував керівництво престижного вишу. Для своїх ідей герою доведеться зважати на місцевий кримінальний авторитет Антоном. Адже ця впливова людина давно прибрала до рук владу в селищі. Чи зможе студент налагодити контакт із представником злочинного світу, який є неформальним лідером цієї місцевості? Які пригоди очікують у сибірській глибинці парубка, схильного до авантюр? Які небезпеки загрожують Гоші?

Серіал Золото (2022) 1-14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серій

Дивитися серіал «Золото (2022)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Золото (2022) 16 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Золото (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Золото (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Золото (2022)