Золото (2020) всі серії

Серіал детектив, триллер «Золото (2020)»:

Сюжет детективного серіалу Золото (2020) обертається навколо молодого геолога, який вирішив відправиться на практику по видобутку золота. Хлопець тоді ще не розумів що за собою тягне ця галузь, він сподівався отримати великий багаж знань, але натомість нарвався на серйозні неприємності. Герой, відправившись в інший, абсолютно чужий йому місто, успішно влаштовується в компанію по видобутку золота. Але дуже скоро його під крило бере місцевий авторитет, який втягує хлопця серйозні махінації.

Дороги назад у героя немає, він повинен трудиться і діяти за наказами місцевого бандита. За золото ведеться вічна боротьба конкурентів, всі впливові особистості замахуються на великі гроші. Деколи доводиться ризикувати власним життям, але хлопець вже втягнувся в професію геолога, і готовий з відзнакою закінчити університет. Але покинути дорогоцінний місце не так просто. Що доведеться пережити герою на шляху до спокійного життя?

Серіал Золото (2020) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Золото (2020)» онлайн всі серії

  • 100
Серіал Золото (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Золото (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Золото (2020)